Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

A PentaCore Labor, Magyarország vezető géndiagnosztikai centruma és a Krió Intézet, amely Magyarország első és legnagyobb családi őssejtbankja az „Együtt többet nyújtunk” kampány keretein belül nagy kedvezményekkel várják a terhes kismamákat.

A PentaCore Labor által nyújtott Panorama olyan nem invazív prenatális szűrőteszt, amely a leggyakoribb magzati kromoszóma rendellenességeket szűri anyai vérből kockázatmentesen. A Panorama a legújabb generációs terhességi szűrőteszt, amely a világon egyedüliként képes megkülönböztetni az anyai és a magzati DNS-t, így biztosítva a lehető legpontosabb eredményt a szűrt rendellenességek és a magzat nemét tekintve is. Nem csak egyes, de már ikerterhességekben is!

 

A Krió Intézet bármely őssejttárolási csomagját igénybe véve, a köldökzsinórvér levétele és az őssejtek tárolása után, lehetőség nyílik arra, hogy az őssejteket felhasználhassuk pl. abban az esetben, ha gyermekeinknél őssejt-transzplantációval gyógyítható betegséget diagnosztizáltak és a betegségük állapota indokolttá teszi a transzplantációt.

További részletekért keresse kollégáinkat a 06-80-69-69-69-es ingyenesen hívható telefonszámunkon.

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s