Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

"Megbízhatóság mindenek felett."

Ez a mottó és azok az eredmények, melyet a genetikai diagnosztikában a PentaCore Laboratórium elért hívták életre egyedülálló kezdeményezésünket, mely szerint pozitív PanoramaTM teszt eredmény esetén a PentaCore Laboratórium átmenetileg átvállalja a klinikai megerősítés szervezési és anyagi költségeit Magyarország vezető szülészeti magánklinikáján, a Papp Zoltán Professzor Úr vezette Maternity Magánklinikán (Budapest, Kútvölgyi út 4.). Az akció érvényes 2015. július 1-től határozatlan ideig.

Folytatás a kattintás után.

Ismert, hogy a nem-invazív prenatális szűrőteszt (NIPT) jelenleg a hagyományos, úgy nevezett kombinált teszteknél jelentősen pontosabban határozza meg a magzati kromoszóma rendellenességeket (Down/Edwards/Patau-kór, nemi kromoszóma eltérések), és, mivel egy egyszerű anyai vérvételből történik ezért a magzatra nézve teljesen kockázatmentes. A PanoramaTM teszt kiemelkedően magas, 99,9% specificitás értékkel rendelkezik, ami a gyakorlatban a jelenleg világszinten a "piacon" levő NIPT-ek közül a legjobb értéket jelenti.

Hazánkban minden egyes pozitív nem-invazív prenatális teszt eredményt klinikailag kell megerősíteni, ami a gyakorlatban amniocentézist - magzatvíz mintavételt - jelent. Ez a vizsgálat az állami ellátórendszerben is elérhető, az adott intézmény idő és ellátási korlátainak figyelembevételével. Ezek az ellátások szakmailag kifogástalanok, ám előfordulhat, hogy a magánfinanszírozott vizsgálatokhoz képest kevésbé elérhetőek illetőleg a környezet is lehet más.

Mivel a PentaCore számára az ügyfeleink korrekt és szakmailag professzionális ellátása a legfontosabb 2015. július 1-től határozatlan ideig minden pozitív - magas rizikójú - PanoramaTM teszt eredmény esetében önkéntesen felajánljuk, hogy az amniocentézist Magyarország egyik vezető magánklinikáján, a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán végeztessék el. A magzatvíz mintavétel és a kromoszóma tenyésztés, illetőleg az abból való genetikai megerősítés minden Panorama ügyfelünk részére teljesen díjmentes, laboratóriumunk mindenben segítséget nyújt, így a költségek mellett a szervezés terhét is levesszük a válláról. 

Fontos kiemelni, hogy ilyen megerősítésre csak a vizsgálatok azon kis hányadában van szükség, ahol pozitív eredményt kapunk. Mivel a PanormaTM teszt fals-negatív illetve fals-pozitív aránya kiemelkedően jó, így az amniocentézist valóban csak azoknál kell elvégezni, akik esetében magas kockázatot állapítunk meg és nem például minden 35 (37) év feletti várandósnál válogatás nélkül. 

Ezen ajánlat korlátozás nélkül érvényes minden PanoramaTM tesztet igénybevevő ügyfelünk esetében. A részletekért keressék bizalommal munkatársainkat! 

Laboratóriumunk fenntartja a jogot, hogy jelen akció bármely feltételét egyoldalúan módosítsa (természetesen ez a Panorama szolgáltatást már igénybevevő ügyfeleink esetében utólag nem módosítható).

 

"Hiszünk benne. PanoramaTM."